Tuesday, June 13, 2017

GERBEAUD KUGLÓF plusz



2012 ben sütöttem ezt a kuglófot és bár feltettem a blogra, valahogy  feledésbe került.  Most kezembe akadt a recept és újra elkészitettem. Tudtam, hogy finom, na dehogy ennyire, egyszóval függőséget okoz.



 A már leirt receptet kiegészitettem azzal, hogy az elkészült kakaós kuglófot , a kuglófsütőből kivéve és megforditva, langyosra kihűtöttem aztán  leöntöttem sárgabarclekvárral majd csokiöntetet tettem rá. Pár óra múlva teljesen beszivta a lekvárt és a csokiszószt és szeletelni lehetett.
 Egy szelet Gerbeaud kuglóf vaniliafagyival vagy kávéval,  és  nosztalgiázva hátradölve gondoljunk  a boldog békeidőkre.



 Recept  a 2o12 évi bejegyzésnél 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...