Hamar elkészül és igen kellemes izü étel.
Hozzávalók: 4 db kicsontozott csirkemell
40 dkg koktélparadicsom
4 vastag szelet fetassajt
1 csokor friss kakukkfü
frissen örölt feketebors
olivaolaj
A csirkemelleket a vastag részénél késsel nyissuk meg. Mindét oldalunkra daráljunk bőven, frissen örölt borsot. A késsel vágott mélyedésekbe tegyünk egy- egy feta szeletet.és takarjuk be a hússal, és helyezzük egy olivaolajjal kiolajzott tepsibe vagy jénai tálba. Szórjuk rá a megmosott koktélparadicsomokat, erre is darájunk borsot Tegyük rá a kakukkfüvet és locsoljuk meg a 3-4 evőkanál olivaolajjal.
Előmelegitett sütőben 170-180 fokon 35- 40 percig süssük, mig szép pirosra nem sül.
A tányéron vágjuk kétfele a megtöltött csirkemelleket, mert igy jól fog mutatni.
Kaldeneker György receptje alapján
No comments:
Post a Comment