Elkészités: A befőtt levet felmelegitjük és apránként hozzáadjuk a tortazseléport és egyenletesen kevergetjük, amig kissé besürüsödik. Vizezett formákba öntjük és a hütőszekrénybe tesszük hogy megdermedjen. A Jelly kivételekor a formák alját tegyük melegvizbe igy azokat percek alatt ki tudjuk boritani a formákból.
Sunday, October 27, 2013
MEGGYES JELLY
A Jelly az amerikai gyerekek nagy kedvence. Gyerek partyk asztalairól sosem hiányozhat. Elkészitése roppant egyszerü.
Hozzávalók: kb. 1 liter vegyszermentes befőtt lé ( saját eltevésü meggy befőtt levét használtam) 1 zacskó Natural szintelen tortazselépor
Elkészités: A befőtt levet felmelegitjük és apránként hozzáadjuk a tortazseléport és egyenletesen kevergetjük, amig kissé besürüsödik. Vizezett formákba öntjük és a hütőszekrénybe tesszük hogy megdermedjen. A Jelly kivételekor a formák alját tegyük melegvizbe igy azokat percek alatt ki tudjuk boritani a formákból.
Elkészités: A befőtt levet felmelegitjük és apránként hozzáadjuk a tortazseléport és egyenletesen kevergetjük, amig kissé besürüsödik. Vizezett formákba öntjük és a hütőszekrénybe tesszük hogy megdermedjen. A Jelly kivételekor a formák alját tegyük melegvizbe igy azokat percek alatt ki tudjuk boritani a formákból.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment